Carrera Evolution

Carrera Evolution is een kwalitatief hoogwaardig analoog racebaan systeem in de schaal van 1:32 voor de auto's en 1:24 voor de baandelen. Deze serie kenmerkt zich door voor een zeer betaalbare prijs te kunnen racen met grotere auto's op brede baandelen. Racen op grote schaal dus!

​Het aanbod van auto's, uitbreidingen en onderdelen is groot in deze serie zodat je voor nu en voor in de toekomst een systeem in huis haalt waarmee je verder kunt bouwen aan je hobby.

Carrera Evolution

Carrera Evolution als racen je hobby is!

De Carrera Evolution heeft veel te bieden daar waar het gaat om lange circuits en meerbaans rijbanen. De Evolution staat voor het echte race werk. Geen poespas, maar puur en alleen racen met mooie race auto's op een grote racebaan. Leg de baan thuis of in een zaal uit en bouw een circuit naar eigen inzicht en vaardigheden. Elke racer pakt zijn of haar favoriete auto, wie gaat er als eerste over de finish?

Waar begin ik en kan ik de Carrera Evolution verder uitbreiden?

Wanneer je voornemens bent om te starten met een racebaan dan kan je beginnen met een startset. Daar zit alles in om te kunnen beginnen met racen zoals een transformator, diverse baandelen, handregelaars, een Start/Finish aansluitstuk en natuurlijk twee prachtig gedetailleerde race auto's. Via diverse uitbreidingen kan je de baan naar eigen inzicht verder uitbouwen. Dit doe je met bijvoorbeeld losse baandelen, bochten en andere accessoires om zo je ultieme circuit te bouwen. Daarnaast kan dit systeem van 2 baans systeem uitgebouwd worden naar een 4,6 of 8 baans circuit voor nog meer spanning en sensatie!​

Denk bijvoorbeeld ook Scenery voor langs de baan zoals een tribune, perstoren of control tower. Juichende supporters maken het geheel helemaal compleet. Je kunt het circuit zo inrichten en aankleden als hoe jij het wilt. Breng de sfeer van het echte circuit naar je woonkamer en ga de strijd aan!

​​De doelgroep voor de Carrera Evolution zijn kinderen vanaf 8+ jaar, volwassenen en raceclubs die analoog willen rijden.

​Tips en Weetjes voor Carrera Evolution

  • De Carrera Evolution heeft nu ook Wireless handregelaars in het assortiment!
  • Het is niet mogelijk om een looping in te passen vanwege de zwaardere auto's.
  • De digitale variant van de Carrera Evolution is de Carrera Digital 132
  • Upgraden naar digitaal is mogelijk, dit geldt ook voor de auto's.
  • Een pitstop is niet mogelijk omdat dit een digitale uitbreiding is.
  • Kleed de baan verder aan met Scenery (gebouwen en figuren).