Carrera GO!!!

Carrera GO voor kinderen de meest aansprekende serie uit de Carrera collectie. Carrera GO!!! is populair, leuk en uitdagend! Deze racebaan serie komt na Carrera First en is bedoeld voor kinderen met een leeftijd vanaf 6 jaar. De GO serie kenmerkt zich door racebanen in verschillende aansprekende thema's uit te brengen zoals Cars, Spiderman, Mario en Formule 1 met Max Verstappen. Mede doordat de thema's tot de verbeelding spreken, maakt dat de serie zo geliefd is bij deze doelgroep.

Carrera GO!!!

Carrera GO staat garant voor actie en sensatie!​!!

Een Carrera GO racebaan heeft veel te bieden voor kinderen in de leeftijd van 6 tot ca. 10 jaar. De racebanen zijn uitgerust met verschillende items zoals bijvoorbeeld een looping of een wissel waardoor de moeilijkheidsgraad toeneemt. Hier komt het aan op stuurmanskunst en tactisch inzicht om de tegenstander voor te blijven en als eerste over de finish te gaan. 

Uitbreidingen voor de Carrera GO serie

Er zijn vele uitbreidingen voor deze serie in onze winkel verkrijgbaar waardoor de complete sets verder kunnen worden uitgebouwd. De totale lengte van een GO baan is tot maximaal 10 meter uit te breiden en er kan met maximaal 2 auto's tegelijkertijd op de baan worden geracet. Ook is het leuk om bijvoorbeeld een (extra) wissel in de baan te leggen of voor de echte waaghalzen is er een springschans!

Ook zijn de verschillende onderdelen vervangbaar en is er een groot aanbod in auto's waardoor er voor een ieder wat bij zit. Leuk om te geven als kado of extra uitbreiding.

Carrera GO Tips en weetjes!

Doordat deze serie voor kinderen is gemaakt zijn de auto's en de racebaan daarop aangepast. Zo hebben de auto's en racebaan een schaalgrootte van 1:43, zijn er spraakmakende items als bijvoorbeeld een looping en springschans om de sensatie te vergroten en is de prijs voor een complete startset betaalbaar gemaakt. Voor oudere kinderen en volwassenen raden wij de opvolgende series Evolution, Digital 132 of Digital 124 aan.

  • Voor een goede wegligging vervang je regelmatig de sleepcontacten onder de auto.
  • Wanneer de baan stoffig is kun je de stof verwijderen met een schone en droge doek.
  • Racen moet je leren, neem er de tijd voor en begin rustig. Bij meer oefening kun je je rondetijden natuurlijk verbeteren.

Bij vragen kun je onze pagina met veel gestelde vragen bekijken of mocht je meer informatie nodig hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.