Alles voor de Carrera Digital 143 Racebaan | Racebaan-winkel.nl

Carrera Digital 143 racebaan

Carrera Digital 143 racebaan is de evenknie van de GO serie, maar dan digitaal. Bij digitaal kunnen er meer dan 2 auto's tegelijkertijd op de racebaan rijden en bij de Carrera Digital 143 racebaan serie zijn dat er maximaal 3.

Deze serie is de instap naar digitaal racen en bedoeld voor kinderen vanaf 6+ jaar en voor racers die voor een betaalbare prijs kennis willen maken met digitaal racen. 

Alle Carrera racebaansets: Gratis verzending!

Carrera Digital 143 Racebaan

Actieve filters

​Echt inhalen op de Carrera Digital 143 racebaan!

Bij een digitale racebaan kan er via de handregelaar een wissel op de racebaan worden omgezet. Dit doe je vlak voordat de auto de wissel passeert waardoor je kunt switchen van de ene naar de andere baan. Zo kun je je tegenstander inhalen en voorblijven. Er zijn enkele wissels om naar links of naar rechts te gaan, en er zijn dubbele baanwissels. Zet de wissels in voor nog meer realiteit en spanning op het circuit en versla je tegenstander!

Bij digitaal racen rijden de auto's vloeiender doordat er via een codering gecommuniceerd wordt tussen auto, aansluitstuk en de handregelaars. Auto's zijn eenvoudig via de handregelaar te coderen.

​De vervolg series op de Carrera Digital 143 racebaan serie zijn Digital 132 en Digital 124.