Carrera Digital 143

Carrera Digital 143 serie - race met 3 auto's tegelijkertijd! Carrera Digital 143 serie is de evenknie van de GO serie maar dan digitaal. Het heeft het speelconcept van de grotere digitale broers, dus inhalen door op de wisselknop van de handregelaar te drukken. Deze functionaliteit geeft extra dynamiek doordat je écht kunt inhalen! Timing is hierbij het sleutelwoord en wanneer je op de tijd de wissel neemt dan kun je je tegenstander slim voor blijven. Bij deze serie kan er met 3 spelers tegelijkertijd geracet worden, een voordeel ten opzichte van een analoge baan.

Carrera Digital 143

Carrera Digital 143 betaalbaar digitaal racen!

Het idee achter deze digitale instap serie is om het digitaal racen toegankelijker te maken. Voor de jongere leeftijdscategorie (vanaf 6 jaar) en ook voor racers met een beperkter budget die kennis willen maken en ervaring willen opdoen met Digitaal racen. De Carrera Digital 143 serie is dan ook een mooie opstap naar het digitaal racen. En ook in deze serie zijn er vele uitbreidingen beschikbaar zoals een looping, springschans of Chicane. Probeer ze allemaal uit voor de ultieme race beleving! Ook het assortiment in losse auto's is groot en varieert van Formule 1 tot DTM en vele andere raceauto's. Daarnaast zijn veel losse onderdelen verkrijgbaar die ter vervanging kunnen worden nabesteld.

Van Carrera analoog naar digitaal, kan dat?

Wij krijgen regelmatig de vraag of een GO baan om te bouwen is naar Digitaal 143. Dit kan door de transformator, handregelaars, het Start/Finish aansluitstuk en de auto's te vervangen door die uit de Carrera Digital 143 serie. Prijstechnisch gezien adviseren wij om in dit geval een complete Carrera Digital 143 set aan te schaffen waarbij de standaard baandelen (bochten en rechte delen) meegenomen kunnen worden vanuit de GO serie. Zo heb je voor een vergelijkbare aanschafprijs direct een langere racebaan, wat weer meer mogelijkheden geeft tot het neerleggen van een groter circuit (tot maximaal 15 meter). Tenslotte zitten er in een basis set ook digitale wissels die anders ook los zouden moeten worden aangeschaft. Kortom een betere deal om te starten met een nieuwe basis set.

Carrera Digital 143 Tips en weetjes!

Carrera Digital 143 standaard baandelen (bochten en rechte delen) zijn uitwisselbaar met de GO!!! serie.

De auto's hebben dezelfde schaalgrootte als die van de GO!!! serie, namelijk 1:43, maar zijn niet uitwisselbaar!

Koop een extra auto en handregelaar en race met 3 auto's tegelijkertijd over de baan.

De auto's kunnen ook Wireless bestuurd worden (in sommige sets inbegrepen).


Adviesleeftijd 6+ jaar.