Carrera GO!!! en Digital 143 Chicane - 61647
  • Carrera GO!!! en Digital 143 Chicane - 61647
  • Carrera GO!!! en Digital 143 Chicane - 61647

Carrera GO!!! en Digital 143 Chicane - 61647

€ 34,95
Op voorraad
Inclusief belasting

Leuke en spannende uitbreiding voor je GO!!! of Digital 143 racebaan!

20061647

Datasheet

feature_icon_7.jpg Adviesleeftijd
vanaf 6 jaar
feature_icon_4.jpg Schaalgrootte Racebaan
1 op 43

Downloaden

Handleiding 61647

Handleiding voor de Carrera Go!!! en Digital 143 Chicane (61647)

Downloaden (246.92k)
    Kan ik mijn Carrera GO!!! racebaan ombouwen naar een Digital 143 racebaan ?

    Kan ik mijn Carrera GO!!! racebaan ombouwen naar een Digital 143 racebaan ?

    Ja dat kan, om de Carrera GO!!! om te bouwen naar een digitale racebaan dienen de volgende items te worden aangeschaft:

    Optioneel, het vervangen van wissels naar digitale varianten:

    Let op! Alleen de standaard rechte baandelen en bochten van de GO!!! zijn te gebruiken bij de Digital 143 Racebanen.


    Kan de GO!!! serie uitgebreid worden naar meerdere rijstroken?

    Kan de GO!!! serie uitgebreid worden naar meerdere rijstroken?

    De Carrera GO!!! is ontworpen en bedoeld als 2-baans racebaansysteem. Op een GO baan kunnen maximaal 2 auto's tegelijkertijd rijden.


    Wat is de maximale lengte van een Carrera GO!!! racebaan?

    Wat is de maximale lengte van een Carrera GO!!! racebaan?

    De GO!!! transformator levert genoeg stroom voor een baan tot een maximum van 15 meter. Als de racebaan langer wordt gemaakt, dan kan het zijn dat er op punten in de baan minder of niet voldoende spanning is. Hierdoor rijden de auto's schokkerig, langzamer of helemaal niet. Het is niet mogelijk om een tweede Carrera GO aansluitstuk en transformator te integreren. Er kan geen gebruik gemaakt worden van de transformators uit de Evolution of Digital series! Deze transformators zijn te krachtig en brengen ernstige schade aan de GO baan en de GO auto's.

    Bij het verlengen van uw GO!!! circuit raden wij u aan om ervoor te zorgen dat elk deel van de baan goed aan elkaar aangesloten is en dat de sleepcontacten onder auto's correct gepositioneerd zijn.


    Welke Carrera Racebaancircuits zijn compatibel met elkaar?

    Welke Carrera Racebaancircuits zijn compatibel met elkaar?

    Klik op deze button voor een duidelijk overzicht van alle functies per type racebaan

    Het racebaan systeem Carrera GO!!! en Racing Set (discounters) zijn niet compatibel met elk ander circuit systeem wat te wijten is aan de kleinere schaal (1:43). Alleen tussen de Carrera GO!!! en Digital 143 serie kunnen de niet-technische baandelen zoals de standaard rechte baandelen en bochten worden uitgewisseld.

    Evolution, Exclusiv, DIGITAL 132 en DIGITAL 124 (racebaan schaal 1:24) zijn ook louter compatibel met betrekking†tot de standaard baandelen. Uitsluitend de standaard rechte baanstukken en bochten kunnen worden gebruikt voor de twee systemen (analoog en digitaal).

    De accessoires van DIGITAL 132/124 zoals de rondeteller, Pit Stop en Rondetellers, kunnen niet worden gecombineerd met de Evolution en Exclusiv banen.

    Om de auto's van een desbetreffende serie te rijden, heeft u de juiste transformator nodig, en in het geval van DIGITAL 132/124 de speciale connector (Control Unit (30352), voorheen de Black Box) wat ook geldt voor de handbedieningen. Digital 132 auto's hebben als enige een schuifje onder de auto met een analoge stand waardoor deze ook op een Evolution racebaan kunnen rijden. Evolution auto's kunnen desgewenst voorzien worden van een digitale decoder om de auto's zo geschikt te maken de D132.

    Evolution auto's moeten niet worden gebruikt met een Exclusiv transformator, aangezien dit schade aan de motor kan aanbrengen en bij de handbediening oververhitting kan veroorzaken. Het omgekeerde geldt; Exclusiv auto's moeten niet worden gebruikt op een Evolution racebaan omdat de transformator niet krachtig genoeg is om de Exclusiv auto's te laten rijden.

    Let in het bijzonder op dat bij de digitale racebanen (D143/D132 /D124), GEEN componenten zoals handbediening, baanwissels of transformators van de analoge systemen Evolution, Exclusiv en Racing worden opgenomen in de de circuits en dit geldt ook vice versa.

    Let op! Wanneer auto's, accessoires, uitbreidingen of baandelen van de ene serie op de andere serie worden toegepast waarvoor deze niet bedoeld is, dan kan er in deze gevallen op geen enkele manier aanspraak gemaakt worden op enige vorm van garantie.


Recente beoordelingen van onze klanten