Elektronische Rondeteller Carrera GO!!! - 71598
 • Elektronische Rondeteller Carrera GO!!! - 71598

Elektronische Rondeteller Carrera GO!!! - 71598

€ 49,95
Op voorraad
Inclusief belasting

Beleef het echte circuit gevoel met deze elektronische rondeteller op je racebaan!

 • Exacte registratie van de ronde tijden (1/1000 sec.).
 • Tijd races met instelmogelijkheid van 1 seconde tot 99 minuten.
 • Startlicht loopt af, net als bij de F1
 • Geeft een start en finish signaal.
 • Werkt op 3x AA batterijen of via Micro USB-B connectie (5V) (niet bijgeleverd, wel bij ons los of als CombiDeal verkrijgbaar)
 • Geschikt voor Carrera GO!!!

TIP! Bekijk ook onze interessante CombiDeal(s) onderaan deze pagina voor deze rondeteller inclusief batterijen of voedingskabel. Voor direct raceplezier!

 • Registratie van de rondetijden (1/1000 sec.);
 • Eenvoudig in te stellen voor rondes en tijd trajecten;
 • Races van 1 tot 999 rondes;
 • Tijd races van 1 seconde tot 99 minuten;
 • Startlicht loopt af, net als bij de F1
 • Signaal bij start en finish;
 • LED display;
 • Werkt op 3x AA batterijen of via Micro USB-B connectie (5V) (niet bijgeleverd, wel bij ons los of als CombiDeal verkrijgbaar)
20071598

Datasheet

Schaalgrootte Auto's
1 op 43 en 1 op 32
Adviesleeftijd
vanaf 8 jaar
Schaalgrootte Racebaan
1 op 43 en 1 op 24
Bijzonderheden
Alleen te gebruiken voor Carrera GO!!!
Goed om te weten!
Werkt op 3xAA batterijen of via Micro USB-B connectie
  Welke Carrera Racebaancircuits zijn compatibel met elkaar?

  Welke Carrera Racebaancircuits zijn compatibel met elkaar?

  Klik op deze button voor een duidelijk overzicht van alle functies per type racebaan

  Het racebaan systeem Carrera GO!!! en Racing Set (discounters) zijn niet compatibel met elk ander circuit systeem wat te wijten is aan de kleinere schaal (1:43). Alleen tussen de Carrera GO!!! en Digital 143 serie kunnen de niet-technische baandelen zoals de standaard rechte baandelen en bochten worden uitgewisseld.

  Evolution, Exclusiv, DIGITAL 132 en DIGITAL 124 (racebaan schaal 1:24) zijn ook louter compatibel met betrekking†tot de standaard baandelen. Uitsluitend de standaard rechte baanstukken en bochten kunnen worden gebruikt voor de twee systemen (analoog en digitaal).

  De accessoires van DIGITAL 132/124 zoals de rondeteller, Pit Stop en Rondetellers, kunnen niet worden gecombineerd met de Evolution en Exclusiv banen.

  Om de auto's van een desbetreffende serie te rijden, heeft u de juiste transformator nodig, en in het geval van DIGITAL 132/124 de speciale connector (Control Unit (30352), voorheen de Black Box) wat ook geldt voor de handbedieningen. Digital 132 auto's hebben als enige een schuifje onder de auto met een analoge stand waardoor deze ook op een Evolution racebaan kunnen rijden. Evolution auto's kunnen desgewenst voorzien worden van een digitale decoder om de auto's zo geschikt te maken de D132.

  Evolution auto's moeten niet worden gebruikt met een Exclusiv transformator, aangezien dit schade aan de motor kan aanbrengen en bij de handbediening oververhitting kan veroorzaken. Het omgekeerde geldt; Exclusiv auto's moeten niet worden gebruikt op een Evolution racebaan omdat de transformator niet krachtig genoeg is om de Exclusiv auto's te laten rijden.

  Let in het bijzonder op dat bij de digitale racebanen (D143/D132 /D124), GEEN componenten zoals handbediening, baanwissels of transformators van de analoge systemen Evolution, Exclusiv en Racing worden opgenomen in de de circuits en dit geldt ook vice versa.

  Let op! Wanneer auto's, accessoires, uitbreidingen of baandelen van de ene serie op de andere serie worden toegepast waarvoor deze niet bedoeld is, dan kan er in deze gevallen op geen enkele manier aanspraak gemaakt worden op enige vorm van garantie.


  Kan ik mijn Carrera GO!!! racebaan ombouwen naar een Digital 143 racebaan ?

  Kan ik mijn Carrera GO!!! racebaan ombouwen naar een Digital 143 racebaan ?

  Ja dat kan, om de Carrera GO!!! om te bouwen naar een digitale racebaan dienen de volgende items te worden aangeschaft:

  Optioneel, het vervangen van wissels naar digitale varianten:

  Wat we ook zien is dat klanten een Digital 143 set kopen waar al deze onderdelen inzitten, inclusief baandelen waardoor de baan nog groter wordt gemaakt. 

  Let op! Alleen de standaard rechte baandelen en bochten van de GO!!! zijn te gebruiken bij de Digital 143 Racebanen.


  Kan de GO!!! serie uitgebreid worden naar meerdere rijstroken?

  Kan de GO!!! serie uitgebreid worden naar meerdere rijstroken?

  De Carrera GO!!! is ontworpen en bedoeld als 2-baans racebaansysteem. Op een GO baan kunnen maximaal 2 auto's tegelijkertijd rijden.


  Wat is de maximale lengte van een Carrera GO!!! racebaan?

  Wat is de maximale lengte van een Carrera GO!!! racebaan?

  De GO!!! transformator levert genoeg stroom voor een baan tot een maximum van 15 meter. Als de racebaan langer wordt gemaakt, dan kan het zijn dat er op punten in de baan minder of niet voldoende spanning is. Hierdoor rijden de auto's schokkerig, langzamer of helemaal niet. Het is niet mogelijk om een tweede Carrera GO aansluitstuk en transformator te integreren. Er kan geen gebruik gemaakt worden van de transformators uit de Evolution of Digital series! Deze transformators zijn te krachtig en brengen ernstige schade aan de GO baan en de GO auto's.

  Bij het verlengen van uw GO!!! circuit raden wij u aan om ervoor te zorgen dat elk deel van de baan goed aan elkaar aangesloten is en dat de sleepcontacten onder auto's correct gepositioneerd zijn.


Recente beoordelingen van onze klanten