PAW Patrol Carrera First - On the Track | 63033
 • PAW Patrol Carrera First - On the Track | 63033
 • PAW Patrol Carrera First - On the Track | 63033

PAW Patrol Carrera First - On the Track | 63033

€ 29,95
Op voorraad
Inclusief belasting

PAW Patrol - On the Track

 • Complete Carrera First racebaanset in PAW Patrol editie.
 • Bij gebruik van kwaliteit batterijen een speelduur van ca. 6 uur.
 • Adviesleeftijd v.a. 3 jaar.
 • Werkt op 4x type C batterijen (standaard niet inbegrepen).

TIP! Bekijk ook onze interessante CombiDeal(s) onderaan deze pagina voor een complete racebaanset inclusief batterijen. Voor direct raceplezier!

Bekijk hier de korte video van de First racebaan: Paw Patrol - On the Track

20063033

Datasheet

Adviesleeftijd
vanaf 3 jaar
Bijzonderheden
werkt op 4 x type C batterijen
Afmeting
93 x 45 cm
Baanlengte
2,40 meter
Goed om te weten!
Carrera First is niet compatibel met de Carrera Go serie!
  Is Carrera First compatibel met de Carrera GO serie?

  Het antwoord hierop is nee. De Carrera First is een op zichzelf staand systeem, bedoeld voor de allerjongste coureurs vanaf 3 jr+. Het systeem is zowel qua snelheid als qua afmetingen aangepast aan deze doelgroep. Het formaat van de racebaan en de auto's is kleiner en de techniek is anders dan die van de Carrera GO serie.


  Kan de Carrera First verder worden uitgebreid? 

  Er is helaas geen verdere uitbreiding mogelijk op de Carrera First. De sets zijn in de volgende lengtes verkrijgbaar:

  • 2,4 meter
  • 2,9 meter
  • 3,5 meter

  Welke Carrera Racebaancircuits zijn compatibel met elkaar?

  Welke Carrera Racebaancircuits zijn compatibel met elkaar?

  Klik op deze button voor een duidelijk overzicht van alle functies per type racebaan

  Het racebaan systeem Carrera GO!!! en Racing Set (discounters) zijn niet compatibel met elk ander circuit systeem wat te wijten is aan de kleinere schaal (1:43). Alleen tussen de Carrera GO!!! en Digital 143 serie kunnen de niet-technische baandelen zoals de standaard rechte baandelen en bochten worden uitgewisseld.

  Evolution, Exclusiv, DIGITAL 132 en DIGITAL 124 (racebaan schaal 1:24) zijn ook louter compatibel met betrekking†tot de standaard baandelen. Uitsluitend de standaard rechte baanstukken en bochten kunnen worden gebruikt voor de twee systemen (analoog en digitaal).

  De accessoires van DIGITAL 132/124 zoals de rondeteller, Pit Stop en Rondetellers, kunnen niet worden gecombineerd met de Evolution en Exclusiv banen.

  Om de auto's van een desbetreffende serie te rijden, heeft u de juiste transformator nodig, en in het geval van DIGITAL 132/124 de speciale connector (Control Unit (30352), voorheen de Black Box) wat ook geldt voor de handbedieningen. Digital 132 auto's hebben als enige een schuifje onder de auto met een analoge stand waardoor deze ook op een Evolution racebaan kunnen rijden. Evolution auto's kunnen desgewenst voorzien worden van een digitale decoder om de auto's zo geschikt te maken de D132.

  Evolution auto's moeten niet worden gebruikt met een Exclusiv transformator, aangezien dit schade aan de motor kan aanbrengen en bij de handbediening oververhitting kan veroorzaken. Het omgekeerde geldt; Exclusiv auto's moeten niet worden gebruikt op een Evolution racebaan omdat de transformator niet krachtig genoeg is om de Exclusiv auto's te laten rijden.

  Let in het bijzonder op dat bij de digitale racebanen (D143/D132 /D124), GEEN componenten zoals handbediening, baanwissels of transformators van de analoge systemen Evolution, Exclusiv en Racing worden opgenomen in de de circuits en dit geldt ook vice versa.

  Let op! Wanneer auto's, accessoires, uitbreidingen of baandelen van de ene serie op de andere serie worden toegepast waarvoor deze niet bedoeld is, dan kan er in deze gevallen op geen enkele manier aanspraak gemaakt worden op enige vorm van garantie.


Gerelateerde/Interessante producten

Recente beoordelingen van onze klanten