Carrera GO auto Max Verstappen Red Bull - 64144
 • Carrera GO auto Max Verstappen Red Bull - 64144

Carrera GO auto Max Verstappen Red Bull - 64144

€ 20,95
Op voorraad
Inclusief belasting

Max Verstappen F1 Red Bull RB14 - Carrera Go auto

Carrera GO Formule 1 auto - Red Bull RB14 "Max Verstappen, No.33". Max Verstappen maakte in 2015 zijn F1 debuut en was toen met zijn 17 jaar de jongste debutant aller tijden. Max Verstappen is de meest succesvolle Nederlandse autocoureur ooit!

Extra informatie voor Carrera GO F1 auto's

Een Carrera GO Formule 1 auto heeft een langer chassis dan de andere GO auto's waardoor deze niet over de zogenaamde hobbel/brug (art. 61649) heen komt. De auto komt hier tot stilstand doordat de auto overhelt.

20064144

Datasheet

Schaalgrootte Auto's
1 op 43
Schaalgrootte Racebaan
1 op 43
Adviesleeftijd
vanaf 6 jaar
  Welke Carrera Racebaancircuits zijn compatibel met elkaar?

  Welke Carrera Racebaancircuits zijn compatibel met elkaar?

  Klik op deze button voor een duidelijk overzicht van alle functies per type racebaan

  Het racebaan systeem Carrera GO!!! en Racing Set (discounters) zijn niet compatibel met elk ander circuit systeem wat te wijten is aan de kleinere schaal (1:43). Alleen tussen de Carrera GO!!! en Digital 143 serie kunnen de niet-technische baandelen zoals de standaard rechte baandelen en bochten worden uitgewisseld.

  Evolution, Exclusiv, DIGITAL 132 en DIGITAL 124 (racebaan schaal 1:24) zijn ook louter compatibel met betrekking†tot de standaard baandelen. Uitsluitend de standaard rechte baanstukken en bochten kunnen worden gebruikt voor de twee systemen (analoog en digitaal).

  De accessoires van DIGITAL 132/124 zoals de rondeteller, Pit Stop en Rondetellers, kunnen niet worden gecombineerd met de Evolution en Exclusiv banen.

  Om de auto's van een desbetreffende serie te rijden, heeft u de juiste transformator nodig, en in het geval van DIGITAL 132/124 de speciale connector (Control Unit (30352), voorheen de Black Box) wat ook geldt voor de handbedieningen. Digital 132 auto's hebben als enige een schuifje onder de auto met een analoge stand waardoor deze ook op een Evolution racebaan kunnen rijden. Evolution auto's kunnen desgewenst voorzien worden van een digitale decoder om de auto's zo geschikt te maken de D132.

  Evolution auto's moeten niet worden gebruikt met een Exclusiv transformator, aangezien dit schade aan de motor kan aanbrengen en bij de handbediening oververhitting kan veroorzaken. Het omgekeerde geldt; Exclusiv auto's moeten niet worden gebruikt op een Evolution racebaan omdat de transformator niet krachtig genoeg is om de Exclusiv auto's te laten rijden.

  Let in het bijzonder op dat bij de digitale racebanen (D143/D132 /D124), GEEN componenten zoals handbediening, baanwissels of transformators van de analoge systemen Evolution, Exclusiv en Racing worden opgenomen in de de circuits en dit geldt ook vice versa.

  Let op! Wanneer auto's, accessoires, uitbreidingen of baandelen van de ene serie op de andere serie worden toegepast waarvoor deze niet bedoeld is, dan kan er in deze gevallen op geen enkele manier aanspraak gemaakt worden op enige vorm van garantie.


  Kan ik een Carrera GO auto ook op een Digital 143 racebaan rijden?

  Kan ik een Carrera GO auto ook op een Digital 143 racebaan rijden?

  Nee, een Carrera GO auto is analoog en kan niet digitaal worden gemaakt.


  Kan ik de Carrera GO auto's op de Carrera GO Plus racebaan gebruiken?

  Kan ik de Carrera GO auto's op de Carrera GO Plus racebaan gebruiken?

  Ja, alle Carrera GO auto's, accessoires en racebaan onderdelen zijn compatible met de Carrera GO Plus racebaan.


  Kan de GO!!! serie uitgebreid worden naar meerdere rijstroken?

  Kan de GO!!! serie uitgebreid worden naar meerdere rijstroken?

  De Carrera GO!!! is ontworpen en bedoeld als 2-baans racebaansysteem. Op een GO baan kunnen maximaal 2 auto's tegelijkertijd rijden.


  Zijn er reserveonderdelen voor de Carrera GO!!! auto's?

  Zijn er reserveonderdelen voor de Carrera GO!!! auto's?

  Onderdelen voor Go !!! Kleine onderdelen zoals spoilers/spiegels/antennes (op bestelling), sleepcontacten [61510] en geleidingsvinnen [88104]) zijn verkrijgbaar bij Racebaan-winkel.nl


Gerelateerde/Interessante producten