Carrera filmpjes

Hieronder vind je een aantal filmpjes ter inspiratie, mocht je vastlopen bij het uitbreiden van je bestaande baan of willen weten wat je kunt bereiken met de verschillende type Carrera racebanen. 

Dit is slechts een selectie van vele video's die op het internet te vinden zijn. Wanneer we iets tegen komen dan vinden we dit leuk om met jullie te delen op deze pagina. Heb je zelf een toffe baan om te delen op deze pagina? Neem dan contact met ons op via klantenservice@racebaan-winkel.nl. Leuk!

Carrera Digital 132 - Meer dan 1 baan

Van deze gave baan droomt elke raceliefhebber, dit is racen met Carrera Digital 132 in optima forma. Meerdere baandelen, prachtige aankleding en verschillende wissels direct achter elkaar geplaatst.

Producten die in dit filmpje een belangrijke rol spelen, zijn:

Voor de speciale wissels op 01:16 en 02:16:

Daarbuiten heeft de maker van dit filmpje ook veel zelf geproduceerd, zoals de startlichten, algemene verlichting, het groen en de reclameborden. 

Carrera Digital 132 - Meerdere verdiepingen

In totaal is deze racebaan 107 meter lang en heeft deze 3 verdiepingen. Zoal je ziet is men erg creatief bezig geweest met het benutten van de gehele ruimte. Dat vergt zeker wel enige planning en strategie.

Producten die de bouwer in dit filmpje gebruikt, zijn:

Daarbij gebruikt de maker van deze mooie thuisracebaan ook niet Carrera producten, zoals de ijzeren baanstutten bij de hoogste verdieping en het grijze kastje als spanningskabel verdeler. Het is ons (nog) niet bekend of dit zelf gefabriceerd is of van een andere leverancier komt.

Carrera Digital 132 - Onboard camera

Carrera Digital 132 - Met pitstop en start licht

Carrera Digital 124

Carrera Evolution

Carrera GO!!!

Carrera GO!!!