Grootste Carrera racebaan specialist van Nederland en België!

Racebaan-winkel.nl is onderdeel van de The Next IT Step en sinds oktober 2020 overgenomen van Orange Leaque. Uiteraard met dezelfde service, snelle levering en het complete Carrera assortiment. We waren één van de eerste webwinkels die racebanen van Carrera via internet aanbood. Gestart in 2009 met het online aanbieden van racebanen van populaire merken en inmiddels de grootste aanbieder van Nederland en België in Carrera producten. 

  • Officieel Carrera Dealer van Nederland en België
  • Producten van topkwaliteit
  • Echte klantenservice
  • Alles uit eigen voorraad
  • 14-dagen retour garantie - zie hiervoor onze voorwaarden


Racebaan liefhebbers - Hoge mate van advies en service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan voor u klaar met onze klantenservice en wij versturen dagelijks met PostNL. Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via de klantenservice. Wij hebben vakkundige medewerkers online en telefonisch om u te helpen bij uw keuze.

Officieel Carrera Dealer

U kunt ons terug vinden op de officiële website van Carrera (www.carrera-toys.com) bij dealers. U heeft dus te maken met een bekende en erkende leverancier van Carrera racebanen waarbij u ook bij Carrera terecht kunt voor uw garantie vraagstukken.

Winkel en bezoekinformatie

Leuk dat u ons bezoekt in onze webwinkel! Wij hebben geen fysieke winkel omdat we graag alles willen aanbieden wat er van het merk Carrera verkrijgbaar is. Een stenen winkel zou ons daarin beperken en belangrijker, het beperkt ons en onze klanten ook geografisch. Wij zijn de grootste Carrera Racebaan-winkel en dagelijks versturen wij vele Carrera bestellingen vanuit ons magazijn naar onze klanten in Nederland en België. En daar zijn we trots op!

Ons kantoor is gevestigd in Enkhuizen

Racebaan-winkel.nl
Tuindershof 1(kantooradres, geen bezoekadres)
1602 BE Enkhuizen

KVK: 80496199
BTW: NL003448041B41

Heeft u een vraag of hulp nodig?

Onze kennis stellen wij natuurlijk graag ter beschikking. Met uw vragen of voor advies kunt u altijd bij ons terecht.
U kan ons bereiken via: klantenservice@racebaan-winkel.nl