Opheffingsuitverkoop!

Helaas hebben wij moeten besluiten om Racebaan-winkel op te gaan heffen. Vanaf 2009 is Racebaan-winkel een begrip in racebanenland en zijn wij zowel in Nederland als ook in België de online specialist in Carrera. Naast Racebaan-winkel hebben wij nog een andere winkel die steeds meer tijd van ons vraagt en een enorme groeipotentie heeft. Om de kwaliteit te kunnen blijven bieden die beide winkels van ons vragen, hebben wij besloten om Racebaan-winkel op te heffen.

Wij willen u bedanken voor uw klandizie in de afgelopen jaren en wensen u het allerbeste en nog vele jaren plezier met deze mooie hobby!

Raymond en Tessa Blom
Racebaan-winkel.nl

Mocht u overigens geïnteresseerd zijn om deze winkel over te nemen dan kunt u natuurlijk altijd een mailtje met uw motivatie sturen naar klantenservice@racebaan-winkel.nl

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Grootste Carrera racebaan specialist van Nederland en België!

Racebaan-winkel.nl is onderdeel van de Orange League Groep waarin meerdere webwinkels vertegenwoordigd zijn. Racebaan-winkel.nl was één van de eerste webwinkels die racebanen van Carrera via internet aanbood. Gestart in 2009 met het online aanbieden van racebanen van populaire merken en inmiddels de grootste aanbieder van Nederland en België in Carrera producten. 

  • Officieel Carrera Dealer van Nederland en België
  • Producten van topkwaliteit
  • Echte klantenservice
  • Alles uit eigen voorraad
  • 14-dagen retour garantie - zie hiervoor onze voorwaarden


Racebaan liefhebbers - Hoge mate van advies en service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan voor u klaar met onze klantenservice en wij versturen dagelijks met PostNL. Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via de klantenservice. Wij hebben vakkundige medewerkers online en telefonisch om u te helpen bij uw keuze.

Officieel Carrera Dealer

U kunt ons terug vinden op de officiële website van Carrera (www.carrera-toys.com) bij dealers. U heeft dus te maken met een bekende en erkende leverancier van Carrera racebanen waarbij u ook bij Carrera terecht kunt voor uw garantie vraagstukken.

Winkel en bezoekinformatie

Leuk dat u ons bezoekt in onze webwinkel! Wij hebben geen fysieke winkel omdat we graag alles willen aanbieden wat er van het merk Carrera verkrijgbaar is. Een stenen winkel zou ons daarin beperken en belangrijker, het beperkt ons en onze klanten ook geografisch. Wij zijn de grootste Carrera Racebaan-winkel en dagelijks versturen wij vele Carrera bestellingen vanuit ons magazijn in Mijdrecht naar onze klanten in Nederland en België. En daar zijn we trots op!

Ons kantoor is gevestigd in Amstelveen

Racebaan-winkel.nl
Ida Gerhardtlaan 22 (kantooradres, geen bezoekadres)
1187 WX Amstelveen

KVK: 34365298
BTW: NL821499300B01

Ons magazijn is gevestigd in De Kwakel (gemeente Uithoorn).

Heeft u een vraag of hulp nodig?

Onze kennis stellen wij natuurlijk graag ter beschikking. Met uw vragen of voor advies kunt u altijd bij ons terecht.
U kan ons bereiken via: klantenservice@racebaan-winkel.nl