Halve slipstrook voor een rechte baandeel - 30359
 • Halve slipstrook voor een rechte baandeel - 30359
 • Halve slipstrook voor een rechte baandeel - 30359

Halve slipstrook voor een rechte baandeel - 30359

€ 7,95
Op voorraad
Inclusief belasting

Slipstrook t.b.v. het voor de helft bedekken van een rechte baandeel van 34 cm.

 • Inhoud: 1 slipstrook van 17,5 cm voor bij een rechte baandeel
 • Geschikt voor producten:  Rechte baandelen (20509 en 20601)
 • Inclusief de rode baanbevestigingsclip
 • Voor Carrera Evolution, Digital 132 en Digital 124
20030359

Datasheet

Adviesleeftijd
vanaf 10 jaar
Schaalgrootte Racebaan
1 op 24
Hoort bij product(en)
Rechte baandelen (20509 en 20601)
  Zijn er voor elk baantype slipstroken verkrijgbaar?

  Zijn er voor elk baantype slipstroken verkrijgbaar?

  Voor alle baandelen van de Digital 124 serie heeft Carrera ook slipstroken in het assortiment welke door Racebaan-winkel.nl worden gevoerd.

  Bekijk hier alle Slipstroken voor de Digital 124


  Welke Carrera Racebaancircuits zijn compatibel met elkaar?

  Welke Carrera Racebaancircuits zijn compatibel met elkaar?

  Klik op deze button voor een duidelijk overzicht van alle functies per type racebaan

  Het racebaan systeem Carrera GO!!! en Racing Set (discounters) zijn niet compatibel met elk ander circuit systeem wat te wijten is aan de kleinere schaal (1:43). Alleen tussen de Carrera GO!!! en Digital 143 serie kunnen de niet-technische baandelen zoals de standaard rechte baandelen en bochten worden uitgewisseld.

  Evolution, Exclusiv, DIGITAL 132 en DIGITAL 124 (racebaan schaal 1:24) zijn ook louter compatibel met betrekking†tot de standaard baandelen. Uitsluitend de standaard rechte baanstukken en bochten kunnen worden gebruikt voor de twee systemen (analoog en digitaal).

  De accessoires van DIGITAL 132/124 zoals de rondeteller, Pit Stop en Rondetellers, kunnen niet worden gecombineerd met de Evolution en Exclusiv banen.

  Om de auto's van een desbetreffende serie te rijden, heeft u de juiste transformator nodig, en in het geval van DIGITAL 132/124 de speciale connector (Control Unit (30352), voorheen de Black Box) wat ook geldt voor de handbedieningen. Digital 132 auto's hebben als enige een schuifje onder de auto met een analoge stand waardoor deze ook op een Evolution racebaan kunnen rijden. Evolution auto's kunnen desgewenst voorzien worden van een digitale decoder om de auto's zo geschikt te maken de D132.

  Evolution auto's moeten niet worden gebruikt met een Exclusiv transformator, aangezien dit schade aan de motor kan aanbrengen en bij de handbediening oververhitting kan veroorzaken. Het omgekeerde geldt; Exclusiv auto's moeten niet worden gebruikt op een Evolution racebaan omdat de transformator niet krachtig genoeg is om de Exclusiv auto's te laten rijden.

  Let in het bijzonder op dat bij de digitale racebanen (D143/D132 /D124), GEEN componenten zoals handbediening, baanwissels of transformators van de analoge systemen Evolution, Exclusiv en Racing worden opgenomen in de de circuits en dit geldt ook vice versa.

  Let op! Wanneer auto's, accessoires, uitbreidingen of baandelen van de ene serie op de andere serie worden toegepast waarvoor deze niet bedoeld is, dan kan er in deze gevallen op geen enkele manier aanspraak gemaakt worden op enige vorm van garantie.


  Zijn er ook slipstroken voor alle baandelen van de Carrera Digital 132 serie?

  Zijn er ook slipstroken voor alle baandelen van de Carrera Digital 132 serie?

  Voor alle Carrera racebaandelen zijn er slipstroken verkrijgbaar in onze webwinkel. 

  Bekijk hier alle Slipstroken voor de Digital 132


Gerelateerde/Interessante producten

Recente beoordelingen van onze klanten